Æresmedlemmer

Bjarnhild Hoff
Ansvarlig regissør og organisator for mange av kabaretene og revyene spesielt på åttitallet, var den energiske Bjarnhild Hoff som kom tilbake til Røros i 1949 etter fem år med teater i hovedstaden. Hun deltok i noen av Turnrakettene i femtiårene, og vi registrerer at hun i 1950 bidro sterkt blant annet som sminkekonsulent! Sammen med KES Lund satte hun i gang og drev Bergstadens Barneteater fra 1949 til 1954. Hun var en sterk drivkraft når det gjaldt å realisere oppsetningene av ”Den fjerde nattevakt” i 1979 som var forløperen til stiftelsen av Bergstaden Teaterlag, og satt som forkvinne i det første styret. Initiativtaker og BTLs grand old lady med utallige regi oppdrag – uten Bjarnhild intet teaterlag!

Stig Aspås
Er utnevnt til æresmedlem for utrettelig dokumentasjon i bilde og lyd – han er vårt levende arkiv, og meget aktiv i tekst – oppsetninger – regi og på scenen

Ester Mikkelsen
Har oppdratt teaterlaget fra oppstart, med ansvar for kostymer og rekvisita ved alle BTLs oppsetninger i 30 år, og vært vår myndige inspisient ved mange forestillinger
Terje Sundt
For oppstarten med sommerrevyene – han fikk en ny generasjon inn i BTL. Terje er også vår egen Bør Børson!
Per Tore Holgersen
Sentral i ledelse, lys, teknikk, scenografi og vårt første og eneste medlem i NATFs styre!
Tormod Sckanke
Uforglemmelig på scenen fra revyer og drama, og en handyman uten sidestykke med snekring og redskaper som fikk rigget scener i Olavgruva og Gymbygget mm.
Hilde Bergebakken
For BTLs inntreden i stiftelsen Det Brinner En Eld - senere Elden, med aktivt styrearbeid der på BTLs vegne gjennom 13 år. Aktiv i plakattegning, tekstgrupper, markedsføring og organisering.
Aud Selboe
Som startet med BTLs barneoppsetninger som hun initierte, utviklet og regisserte. I tillegg har Aud gitt oss uforglemmelige øyeblikk på scenen, og holdt teatercafè i mange år!